GOED NIEUWS UIT NEPAL!

We zijn weer een dag verder en de toestand in Nepal is nog niet verbeterd wat omstandigheden betreft. Toch is er goed nieuws!

We hadden net Man Bdr. Tamangs vrouw aan de telefoon en zij wist te vertellen dat zij, haar man en familie veilig zijn en dat geldt ook voor alle kinderen uit het weeshuis in Dhading. Wel is er veel schade en eveneens gewonden in hun woonplaats. Zij zullen ons zo snel mogelijk berichten wat de status is.

Ook zijn we opnieuw in contact gekomen met Ankit, een van de mensen van Living Church gemeenschap in Kathmandu en hij wist te melden dat er al 24  geen naschokken zijn geweest. Desondanks slaapt 80% van de bevolking nog steeds buiten en bevoorrading van basis goederen als drinkwater en voedsel is marginaal tot niet op gang.

Gebed blijft dus nog steeds gewenst.

We hebben nog niets hebben vernomen is Pastor Ramesh uit Lamasangu, een dorp aan de weg richting China, dichter naar Everest toe. We houden jullie op de hoogte.

Team All 4 One

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord