Project of missie steunen?

Stichting All 4 One is gevestigd te Rotterdam en is ANBI geregistreerd. Daardoor zijn giften belastingaftrekbaar, mits zij worden gedoneerd op de juiste wijze.

Stichting All 4 One
IBAN:   NL68ABNA0591890135
BIC:      ABNANL2A

 • Vermeld het project

  Wij werken met specifieke omschrijvingscodes per project/missie.

  Nu kan het voorkomen dat giftgevers horen van of betrokken raken bij een bepaald project, doordat een medewerker of een van de visionairs van zo’n missie hun enthousiasmeert.

  Om er dan voor te zorgen dat een gift gebruikt wordt t.b.v. de juiste missie en niet voor persoonlijke doeleinden wordt gebruikt, is het zaak dat de specifieke omschrijvingscode van het project wordt gebruikt als omschrijving bij doneren.

 • Gift niet op naam

  Giften op persoonlijke naam van een missiewerker e/o projectleider zijn NIET aftrekbaar en kunnen door ons niet worden geaccepteerd.

  Dit heeft de belastingdienst o.a. ingezet om te garanderen dat giften niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het algemeen nut waartoe het is gegeven.

  Giften die overgemaakt worden op persoonsnaam kunnen op verzoek wel worden ingezet ten behoeve van het project waar de persoon bij betrokken is.

 • Algemene giften

  De omschrijving van een project/missie vind je als titel boven elke missie op onze site. Voor missies die niet op de site worden gepromoot, zal het supportteam deze omschrijving duidelijk aanleveren.

  Giften zonder specifieke omschrijving of met een onduidelijke omschrijving zullen worden behandeld als een algemene gift en door Stichting All 4 One worden ingezet naar eigen inzicht. Dat is, meestal t.b.v. de missie waar de nood het hoogst is op dat moment.