Hoe kan jij een missie steunen?

Let op de missie-omschrijving!

Wij werken met specifieke omschrijvingscodes per missie.

Nu kan het voorkomen dat giftgevers horen van of betrokken raken bij een bepaalde missie, doordat een medewerker of een van de visionairs van zo’n missie hun enthousiasmeert.

Om er dan voor te zorgen dat een gift gebruikt wordt t.b.v. de juiste missie en niet voor persoonlijke doeleinden wordt gebruikt, is het zaak dat de specifieke omschrijvingscode van elke missie wordt gebruikt als omschrijving bij doneren.

Algemene giften

De omschrijving van een missie vind je als titel boven elke missie op onze site. Voor missies die niet op de site worden gepromoot, zal het supportteam deze omschrijving duidelijk aanleveren.

Giften zonder specifieke omschrijving of met een onduidelijke omschrijving zullen worden behandeld als een algemene gift en door Stichting All 4 One worden ingezet naar eigen inzicht. Dat is, meestal t.b.v. de missie waar de nood het hoogst is op dat moment.

Voor directe steun aan de herbouw van het weeshuis van de kinderen in Dhading, voeg de omschrijvingscode toe:

‘Herbouw weeshuis Dhading’

Stichting All 4 One
IBAN:   NL68ABNA0591890135
BIC:      ABNANL2A

Doneren

Stichting All 4 One is gevestigd te Rotterdam en is ANBI geregistreerd. Daardoor zijn giften belastingaftrekbaar, mits zij worden gedoneerd op de juiste wijze.

Let op!

Giften op persoonlijke naam van een missiewerker zijn NIET aftrekbaar en kunnen door ons niet worden geaccepteerd.

Een gift t.b.v. het opleiden van ex-straatjongens kan dus niet worden overgemaakt op naam van bijv. ‘Ranjit’—hoewel hij misschien betrokken is—maar dient omschreven te worden met de naam van de missie ten behoeve waarvan deze missiewerker zich inzet: ‘Street Smart’.

Dit heeft de belastingdienst o.a. ingezet om te garanderen dat giften niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het algemeen nut waartoe het is gegeven.

Giften die overgemaakt worden op persoonsnaam zullen worden ingezet ten behoeve van het project waar de persoon bij betrokken is. Een dergelijke gift is echter niet belastingaftrekbaar voor uzelf.

Financieel beleid

Stichtingsinkomsten

Stichting All 4 One is opgericht in 2001 en bestaat uit een bestuur en meerdere supportteams van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor diverse missies die de stichting ondersteunt.

De inkomsten van de stichting bestaan uit giften van particulieren, bedrijven, ondernemers, stichtingen en scholen.

Verder werken wij volgens een maximaal fundingsbeleid. Dit betekent dat wij er te allen tijde naar streven dat onze overhead kosten minimaal zijn.

Maximaal fundingsbeleid

Om maximale gift-rendement te garanderen:

  • werken wij met vrijwilligers en supportteams die er voor zorgen dat alle missies de aandacht, begeleiding en communicatie krijgen die ze nodig hebben;
  • wordt het pand waarin wij gevestigd zijn, qua huur gedragen door persoonlijke gelden van vrijwilligers die daar werkzaam zijn;
  • werken wij niet met incassoformulieren, omdat elke incasso een percentage afdraagt aan de bank en voor het inboeken van alle afzonderlijke incasso’s een medewerker een dagtaak zou hebben;
  • heeft onze site geen mooie DONEER-button die je via een betaal-plugin doorlinkt naar jouw eigen bank, omdat dit ook weer een percentage van alle giften afsnoept;
  • blijven missie-supportteams zelf verantwoordelijk voor eventuele extra kosten zoals het drukken van papieren nieuwsupdates e.d.