Waarom geven aan een All 4 One missie?

Als je door een stad als Kathmandu of Bangelore loopt en de armoede op je in laat werken, dan kun je niet anders dan immens dankbaar zijn voor alle rijkdom waarmee je in Nederland omgeven bent. Gedachten als: “Wat kan een persoon doen?” en het gevoel dat hulp slechts een druppel op een gloeiende plaat zal zijn, domineren dan je denken.

Wij geloven dat vele druppels een emmer vullen met dankbaarheid en het verschil uitmaken voor een persoon die op zijn/haar beurt weer anderen tot bloei kan brengen. En om dat te doen hoef je zelf niet rijk te zijn. De Bijbel spreekt over voorbeelden waarin zelfs armen nog geven ondanks hun armoede. Blijkbaar gaat het om een principe. Het principe dat geven gelukkiger maakt dan ontvangen.

Dit beperkt zich natuurlijk niet tot verre landen alleen. Ook in Europa en in eigen land zijn er tal van mensen die een helpende hand nodig hebben. All 4 One kenmerkt zich door een variëteit aan missies die door een of meerdere mensen vanuit een bewogen hart worden opgepakt om hun medemens beter achter te laten dan dat zij ze vonden.

Zin om mee te doen? Iedereen heeft wel iets te geven. Het werk van en door Stichting All 4 One wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van individuen, kerken en bedrijven. Jij kan ons helpen om te bouwen aan een hoopvolle toekomst van mensen dichtbij en verder van huis, ja wereldwijd.

Laat je inspireren door de missies die vanuit All 4 One worden opgepakt—beter nog, laat je hart spreken, zodat anderen weten dat er iemand was die gaf… om hun persoonlijk!

Voor meer informatie over het werk van Stichting All 4 One kunt u contact met ons opnemen via: emailons[at]all4one.nl