Stichtingsbestuur All 4 One

Benaiah

Benaiah

Oprichter & Voorzitter

Franciscus van Assisi zei: "Verkondig het Evangelie te allen tijde en gebruik woorden indien nodig." Overal waar ik gewoond en gewerkt heb op deze planeet, ontmoette ik mensen met een verlangen om naar anderen uit te reiken. Velen hadden niet alleen een verlangen, maar ook een plan. Wat vaak ontbrak waren de middelen om hun plan uit te voeren.

Verwezenlijking van plannen vraagt om mandaat en middelen. Mandaat is datgene wat je diep in je hart ervaart: het verlangen om ten koste van jezelf te geven aan anderen. Middelen volgen zodra er een bereidheid is om onze rijkdommen en zegeningen te delen.

Mijn hoop is dat All 4 One blijft inspireren om op musketeriaanse wijze in Jezus voetsporen te treden. Zijn ‘One for all’ verdient die overtuigende ‘...and all for One!’ respons van ons ten behoeve van een wereld in nood.

Jurrian

Jurrian

Penningmeester

(Tekst)

Liesbeth

Liesbeth

Bestuurslid

De eerste jaren verzorgde ik alleen de catering rondom de vergaderingen van het bestuur en team. We begonnen in die tijd altijd met een gezamenlijke maaltijd. Na een jaar of twee hebben we eens serieus met elkaar geëvalueerd. Een van de uitkomsten was dat ik verder zou gaan in de rol van voorzitter. Dat was in augustus 2006.

Sindsdien is er voor mij veel veranderd. Het is net alsof ik eerst als toeschouwer op het perron stond toe te kijken hoe iedereen vertrok en op weg ging. All 4 One bleef voor mij op afstand. Maar toen ikzelf op de denkbeeldige trein stapte en actief mee ging doen, kwamen de mensen en activiteiten voor mij tot leven.

Sindsdien ben ikzelf in beweging, bereid vergaderingen voor, verzorg presentaties op basisscholen en heb de jongens van het kinderhuis ontmoet. Ik zie God van dichtbij aan het werk. Geweldig is dat!